Fotografi – još jedan mandat dosadašnjoj pročelnici - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1144
post-template-default,single,single-post,postid-1144,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Fotografi – još jedan mandat dosadašnjoj pročelnici

Sekcija fotografa dosadašnjem rukovodstvu povjerila je još jedan mandat. Dužnost pročelnika obnašat će i dalje Diana Štimac Grzelj. Zamjenik pročelnice Vlado Badrov, kao i tajnik sekcije Predrag Gostimirović. U Poslovni odbor osim pročelnice, njenog zamjenika i tajnika ući će još: Mato Blažanović, Vlado Badrov, Đurđica Cetin Kožić, Miljenko Glogović i Ines Grgetić.

Za člana Upravnog tijela Ceha predložen je Miljenko Glogović, a za člana Skupštine UOGZ, Cehu uslužnih djelatnosti predložen je Jure Badrov.

Na sastanku se razgovaralo se i o potpisanom Ugovoru o suradnji sa Gradskim grobljima. Dogovoreno je sudjelovanje na 3.zagrebačkom obrtničkom sajmu u zajedničkom nastupu sa sekcijom RTV elektroničari i obrtničkom školom, te je dogovoren raspored dežurstva obrtnika na sajmu. Tajnica UOGZ, M. Kunčić je informirala prisutne o Javnom poziva za program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ ,te kao najznačajnije najavila skori početak besplatnih tečajeva informatike u suradnji s Obrtničkim učilištem..

No Comments

Post A Comment