Zoran Stašević ostaje na čelu RTV elektroničara i preciznih mehaničara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1438
post-template-default,single,single-post,postid-1438,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zoran Stašević ostaje na čelu RTV elektroničara i preciznih mehaničara

Sekciju RTV elektroničara i preciznih mehaničara i u mandatu 2018-2022 godina vodit će ponovno Zoran Stašević , zamjenik pročelnika i tajnika sekcije Igor Plenković. Osim njih u Poslovnom odboru bit će Željko Marušić, Zoran Kitić i Goran Mance, odlučeno je na jučer održanoj izbornoj skupštini Sekcije.

Predloženo je da Ceh uslužnih djelatnosti prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja zasupa Zoran Stašević. U Upravnom tijelu Cehu predstavnik će biti Igor Plenković.

U osvrtu na rad sekcije u proteklom razdoblju istaknuta je činjenica da je unutar nekoliko godina broj članova sekcije stabilan. Pročelnik Stašević informirao je prisutne o ideji za izradu reklamnog letka RTV elektroničara povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje i potrebi za osmišljavanjem dizajna letka.

Također je informirao prisutne o održavanju 3.Zagrebačkog obrtničkog sajma, koji se održava s ciljem promocije obrtničkih zanimanja učenicima osnovnih škola s područja grada Zagreba.

No Comments

Post A Comment