Za pročelnika Sekcije automehaničara ponovno izabran Robert Balog - Udruženje obrtnika grada Zagreba
512
post-template-default,single,single-post,postid-512,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Za pročelnika Sekcije automehaničara ponovno izabran Robert Balog

Na sastanku Sekcije održanom jučer 04. travnja u izboru za radno tijelo Sekcije u mandatnom razdoblju 2014.-2018. godina za pročelnika ponovno je izabran Robert Balog. Za zamjenika pročelnika Damir Hadrović, za tajnika Ivan Bedek. Osim navedene trojke Poslovni odbor činit će : Martina Lobor, Dragutin Buden, Danijel Mrkša, Ljerko Božičević, Branko Živko, Nihad Đenđo, Davor Bunjak i Vladimir Cvitković.

Predloženo je da Ceh uslužnih djelatnosti prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavlja Robert Balog. Predstavnik u Upravnom tijelu Ceha bit će Ivan Bedek.

Pročelnik Balog prisutne je informirao o održavanju 3.Zagrebačkog obrtničkog sajma, koji se organizira s ciljem promocije obrtničkih zanimanja učenicima osnovnih škola. Sekcija će struku prezentirati zajedno sa strukovnom školom. S ciljem bolje prezentacije dogovorena su dežurstva članova na sajmu (D.Mrkša, R.Balog i I.Bedek).

Vezano za problematiku rada na crno predloženo je da se održi sastanak s vodstvom Udruženja na kojem bi članovi izložiti problematiku .

No Comments

Post A Comment