Damir Juretić ostaje pročelnik sekcije kemijskih čistača - Udruženje obrtnika grada Zagreba
611
post-template-default,single,single-post,postid-611,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Damir Juretić ostaje pročelnik sekcije kemijskih čistača

Damir Juretić, dosadašnji pročelnik Sekcije kemijskih čistača ostat će i dalje na toj dužnosti, a podršku mu je dala Sekcija na sastanku održanom 19. travnja ove godine.
Za zamjenika pročelnika izabran je Blaž Ćurković, a za tajnicu Majda Mataić. U Poslovnom odboru će osim spomenutih čelnika biti i članovi: Zrinka Ćurković, Ankica Jandrić i Davorin Martinkec.
Cehu uslužnih djelatnosti za člana Skupštine UOGZ predložen je Damir Juretić. Za člana Upravnog tijela Ceha također je predložen Damir Juretić.
U nastavku sastanka tajnica UOGZ, M.Kunčić informirala je o besplatnim edukacijama, natječajima i raznim drugim pogodnostima te povedena rasprava o Uredbi o zaštiti osobnih podataka koja krajem svibnja stupa na snagu.

No Comments

Post A Comment