Dora Rubić pročelnica Sekcije krojača - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1265
post-template-default,single,single-post,postid-1265,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Dora Rubić pročelnica Sekcije krojača

Dora Rubić vodit će Sekciju krojača do kraja mandata 2014.-2018 , odlučili su to krojači na sastanku Sekcije održanom 8. studenog ove godine. Zamjenik će joj biti dosadašnji pročelnik D.Banovec, a na dužnost tajnika umjesto gđe. Silvije Tržec izabran je Tomislav Kuna. U Poslovnom odboru Sekcije kao članovi ostaju Mirza Šabić, Jasna Štih Kapetanić, Jadranka Pongrac i Krešimir Stolnik.
Dosadašnjem pročelniku Damiru Banovecu, koji je razrješenje zatražio na osobni zahtjev, Sekcija je zahvalila na svemu što je učinio prijašnjim godinama svoga mandata.

U Upravnom tijelu Ceha proizvodnog karaktera sekciju krojača predstavljat će Dora Rubić i Tomislav Kuna, dok će u Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba predstavnica biti Dora Rubić.

Glavna aktivnost Sekcije u 2017. godini bit će organizacija manifestacije Zlatna igla koja će se održati po 82. puta. Također, krojači će sudjelovati u humanitarnom projektu Groznica maturalne večeri namijenjene zagrebačkim maturantima. Od ostalih aktivnosti planira se sudjelovanje na specijaliziranim sajmovima.

Okupljanje Sekcije krojača iskorišteno je i za informiranje o izmjenama i dopunama Statuta Udruženja obrtnika grada Zagreba. O novinama je govorio predsjednik Udruženja Antun Trojnar. Također je podsjetio na projektu Zajednička nabava – Artifex i projekt HOK- zna temeljem kojeg obrtnici mogu preuzeti Crodux karticu u matičnom udruženju te na potpisani ugovor o suradnji između UOGZ i HPB o kratkoročnom kreditiranju obrtnika.

Predsjednik Trojnar pozvao je krojače da se aktivnije uključe u rad Sekcije i Udruženja jer jedino zajedničkim snagama mogu se postići rezultati oko promjene zakona i propisa u vezi obrtništva.

No Comments

Post A Comment