Automehaničari posjetili sajam automobila u Frankfurtu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
515
post-template-default,single,single-post,postid-515,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Automehaničari posjetili sajam automobila u Frankfurtu

Ovogodišnji 66. sajam automobila u Frankfurtu, koji se održava od 16. do 27. rujna posjetili su i članovi Sekcije automehaničara. Riječ je o događanju koje svake godine privlači sve više posjetitelja kojima je pružena prilika razgledavanja najnovijih dostignuća i noviteta iz automobilske industrije.
Na ovoj spektakularnoj smotri predstavljaju se najutjecajniji proizvođači koji nude vrlo  konkretnu sliku budućnosti autoindustrije.

Modeli kao što su hibridi i automobili na struju dostižu cijenu  od 100, 200 i više tisuća eura, pa s pravom se može reći da se  sporta i luksuza nitko  ne odriče, ipak ove godine naglasak je na  postizanju što manje mase, potrošnje i ispuštanja štetnih plinova.

Bila je ovo još jedan prigoda da se članovi Sekcije upoznaju s novitetima autoindustrije, sklope poslovne dogovore  te razmjene iskustva s  kolegama iz drugih zemalja.

No Comments

Post A Comment