12. sjednica Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti - Udruženje obrtnika grada Zagreba
737
post-template-default,single,single-post,postid-737,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

12. sjednica Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti

Što sve obuhvaća zakonska obveza izrade procjene rizika, članovima Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti pojasnio je gosp. Davor Tuđa iz tvrtke ZOP-tehnološke usluge na jučer održanom sastanku.
Obrtnici provođenje zaštite na radu moraju uskladiti sa Zakonom, a kako bi izbjegli plaćanje kazni dogovoreno je s gosp. Tuđom da se po strukovnim sekcijama organiziraju radionice za izradu procjene rizika, što će im biti od velike pomoći.

U osvrtu na održani 1. Zagrebački obrtnički sajam koji je ocijenjen vrlo uspješnim, dano je nekoliko prijedloga za njegovo poboljšanje slijedeće godine kao što su: raniji termin održavanja, drugačija koncepcija (raspored zanimanja ) unutar paviljona, bolja informiranost učenika o sajmu već u školi ( plan sajma ), povećanje prostora na kojem se prezentiraju građevinske djelatnosti tzv. gradilišta.

No Comments

Post A Comment