Održana 4. sjednica Ceha proizvodnog karaktera - Udruženje obrtnika grada Zagreba
442
post-template-default,single,single-post,postid-442,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Održana 4. sjednica Ceha proizvodnog karaktera

Na sinoć održanoj sjednici Ceha predsjednik Udruženja Antun Trojnar prisutne je informirao da će Udruženje zajedno s OKZ, u mjesecu ožujku, organizirati Obrtnički sajam na Zagrebačkom velesajmu koji je zamišljen kao prikaz zagrebačkog obrtništva kroz povijest, sadašnjost i budućnost s posebnim naglaskom na obrazovanje i praktični prikaz pojedinih zanimanja, te je u tom smislu zamolio članove Ceha da pripreme prijedloge.

Istaknuo je važnost projekta Zajednička nabava Artifex i zamolio pročelnike da na sastancima strukovnih sekcija informiraju članove o pogodnostima koje mogu ostvariti kao članovi projekta.

U nastavku sastanka nakon analize planova i programa rada strukovnih sekcija predsjednica Ceha gđa. Alma Jatić Hasanbegović, predložila je da se za slijedeću sjednicu kao točka pripremi lista prijedloga o problemima poslovanja obrtnika koja će biti proslijeđena nadležnim institucijama s ciljem dobivanja povratnih informacija.

S ciljem promocije zanimanja Ceha uslužnih djelatnosti / metalci; krojači; kožna galanterija; knjigoveže, kartonažeri; postolari; mesari; optičari; staklari; plastičari i stolari ) predloženo je da se napravi baza podataka proizvodnih obrta po uzoru na program IN poduzetnik.

No Comments

Post A Comment