Održan sastanak sekcije cvjećara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
976
post-template-default,single,single-post,postid-976,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Održan sastanak sekcije cvjećara

Na sastanku sekcije održanom 21. siječnja 2016. godine, gosp. D. Židanić, pročelnik Sekcije intelektualne usluge, dao je informacije o Zakona o porezu na dohodak u 2016. godini te detaljno pojasnio izračun iznosa doprinosa za osobno osiguranje obrtnika u 2016. godini.

Podsjetio je da je i na obavezu popisa zaliha robe u prostoru odnosno popis osnovna sredstva danom 31. 12.

Vezano za obavijest OKZ da je formiran Ceh cvjećara te da Sekcija cvjećara pri Udruženju ima četiri predstavnika jednoglasno su predložene: Rafaela Petrinić, Ivona Sobočanec, Spomenka Fabijančić i Josipa Čuvalo, a kao zamjenski član Ivanka Škrinjarić.

Na prijedlog PO dosadašnja članica PO gđa Renata Lovrenčić razriješena je dužnosti zbog izostanaka sa sastanaka te je za člana PO imenova na gđa I. Škrinjarić.

U nastavku sastanka pročelnica R. Petrinić je informirala o pogodnostima koje obrtnici mogu ostvariti prilikom članstva u projektu Zajednička nabava – Artifex. Posebno je napomenula da je uvjet za članstvo plaćeni komorski doprinos. Dodala je kako je gosp. Petrinec iz tvrtke Flora – vrtni centar iskazao interes za partnerstvo u projektu.

Ponovno je istaknut problem parkiranja u centru grada te je predloženo da se pokuša osigurati nesmetan ulazak i parking u pješačkoj zoni u centru grada kao i vrijeme za utovar i istovar robe za cvjećare koji imaju prostore u užem centru.

No Comments

Post A Comment