Damir Židanić na čelu novog Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera - Udruženje obrtnika grada Zagreba
807
post-template-default,single,single-post,postid-807,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Damir Židanić na čelu novog Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera na osnivačkoj skupštini izabrao je Damira Židanića za predsjednika, a Marija Miletića za potpredsjednika. Oni će također biti predstavnici Ceha u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Svih devet predstavnika Ceha su iz iste, najbrojnije sekcije u Udruženju obrtnika grada Zagreba, a to je Sekcija intelektualnih usluga.

Kao i ostali cehovi koji će djelovati u Udruženju i ovaj će imati Upravno tijelo ceha. Odlučeno je da u njemu budu:

Damir Židanić – predsjednik C eha
Marijo Miletić – potpredsjednik Ceha
Isabela Amalie Bonyaj – član
Mihaela Jurković – član
Marina Perković – član
Biserka Cvijetinović – član
Vlasta Mustar – član
Miljenko Milanović – član
Dina Filipović Grgurić – član
Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera četvrti je ceh osnovan u Udruženju obrtnika grada Zagreba. Još predstoji samo osnivanje Ceha proizvodnog karaktera koje je najavljeno za petak.

Osnivačku sjednicu vodio predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Vlado Crkvenac, uz pomoć i podršku stručne službe.

No Comments

Post A Comment