Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije dala povjerenje starom rukovodstvu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1192
post-template-default,single,single-post,postid-1192,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije dala povjerenje starom rukovodstvu

Marijan Hudetz ostat će pročelnik Sekcije knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije, a Mladen Radovinović zamjenik pročelnika. Za tajnicu Sekcije izabrana je Lidija Hudetz.

Članovi sekcije izabrali su i novi Poslovni odbor. U njemu će uz pročelnika, njegovog zamjenika i tajnicu biti kao članovi Jozo Nodilo, Ana Banjac i Andreja Jukičić.

U Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekciju će predstavljati Mladen Radovinović, a u Upravnom tijelu ceha Marijan Hudetz.

Sekcija se opredijelila za ulazak u Ceh tradicijskih i umjetničkih obrta. Istaknuto je kako već niz godina knjigoveže imaju statut tradicijskog zanimanja i na temelju toga dobivaju potpore Grada Zagreba. Pojedinci, poput Andreje Jukičić, potvrdili su status i certifikatom Hrvatske obrtničke komore.

Planom rada u 2015. godini najavljeno je studijsko putovanje, a o tome će pojedinosti dogovoriti Poslovni odbor u prvom tromjesečju ove godine.

Marijan Hudetz upoznao je članove Sekcije knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije s mogućnostima prijava na tečajeve koji se organiziraju u Udruženju. Tečaj za procjenu rizika, što je novi termin za prijašnju procjenu opasnosti, stoji 450 kuna + PDV, tečaj rad na siguran način 210 kuna + PDV, a tečaj za pružanje prve pomoći može se pohađati za 200 kuna (u cijenu je uključen PDV).

No Comments

Post A Comment