Radionica s nizozemskim cvjećarom Hanom Meerhofom - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1072
post-template-default,single,single-post,postid-1072,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Radionica s nizozemskim cvjećarom Hanom Meerhofom

Ocean Orchids i Hrvatska obrtnička komora u suradnji s renomiranim nizozemskim majstorom cvjećarstva Hanom Meerhofom organiziraju florističku radionicu “Božičina orhi-ideja”. Održat će se u nedjelju, 14. prosinca u prostorijama tvrtke Ocean Orchids u mjestu Dobrovnik u Sloveniji s početkom u 12 sati.

Radionica je namijenjena profesionalnim cvjećarima, a trajat će 4 sata. Kotizacija je 50 eura u što su uključeni hrana i piće, certifikat o sudjelovanju kojeg dobiva svaki sudionik i na kraju radionice 10 orhideja (Phalaenopsis) s dva stabala koje će se moći odabrati iz proizvodnog staklenika Ocean Orchids.

Mjesto Dobrovnik je u blizini slovensko-mađarske granice i udaljeno je od Zagreba oko 160 kilometara. U HOK-u će pokušati organizirati prijevoz i zainteresirani se mogu javiti na email kresimir.tomic@hok.hr. Organizacija prijevoza kombijem ovisit će o broju prijavljenih. Broj sudionika radionice je ograničen, a prednost će imati ranije prijave.

Za samu radionicu prijave su na telefon u Sloveniji: +386 (0)2 573 73 05 ili emailom: info@oceanorchids.si.

Više o Ocean Orchids na http://oceanorchids.com/

No Comments

Post A Comment