Vodič za sve čiji proizvodi dolaze u neposredan dodir s hranom - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1349
post-template-default,single,single-post,postid-1349,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vodič za sve čiji proizvodi dolaze u neposredan dodir s hranom

Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža objavile su Vodič za materijale i predmete koji dolaze u neposredan dodir s hranom. Dostupan je i u elektronskom obliku i možete ga preuzeti na ovim stranicama u PDF formatu.

Svima čiji proizvodi dolaze u dodir s hranom vodič će doći jer su u njemu osnovne informacije o propisima u Hrvatskoj i Europskoj uniji, pojašnjeno je djelovanje sanitarne inspekcije u provođenju nadzora, dane su informacije o ciljevima i provedbi monitoringa te uvjetima za proizvodnju i stavljanje na tržište materijala i predmeta koji dolaze u neposredan dodir s hranom. Onima koji su u nedoumici što mora sadržavati pisana izjava o sukladnosti vodič će također pomoći.

Publikaciju je izradila Uprava za sanitarnu inspekciju i javno zdravstvo Ministarstva zdravlja, a inicijativu je Hrvatskoj gospodarskoj komori dalo Udruženje industrije plastike i gume.

No Comments

Post A Comment