Na Prazniku cvijeća u Splitu iskazale se naše "čuvarice blaga" - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1078
post-template-default,single,single-post,postid-1078,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Na Prazniku cvijeća u Splitu iskazale se naše “čuvarice blaga”

I ove je godine u Dioklecijanovim podrumima u Splitu, u sklopu svečanosti obilježavanja dana Sv. Duje – zaštitnika grada Splita, održan tradicionalni 39. Praznik cvijeća. Sajam je nosio naziv Split – Cvit Mediterana, a održao se od 6. – 11. svibnja. Splitskim cvjećarima iz Sekcije cvjećara Udruženja obrtnika Split i Ceha cvjećara Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije, pridružile su se i naše cvjećarke. Na izložbi su nastupile Spomenka Fabijančić, vl. cvjećarnice Tea i Rafaela Petrinić, vl. cvjećarskog obrta Poppy kao predstavnice Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Naše cvjećarke pokazale su svoje vještine i kreativnost na temu Čuvari blaga što možete vidjeti i na fotografijama. Splitski Praznik cvijeća bio je odlično organiziran, kako smo već navikli, pa cvjećari iz drugih gradova rado sudjeluju na priredbi. Osim naših, usprkos teškim vremenima ove godine također su se odazvali cvjećari iz obrtničkih udruženja Zadra, Varaždina, Koprivnice i Hvara.

Organizator Praznika cvijeća su Parkovi i nasadi d.o.o. Split, suorganizator Udruženje obrtnika Split, a pokrovitelji Grad Split i Turistička zajednica grada Splita.

No Comments

Post A Comment