Ivica Zanetti posjetio kolege u Zadru i Kaštelima - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4123
post-template-default,single,single-post,postid-4123,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ivica Zanetti posjetio kolege u Zadru i Kaštelima

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti posjetio je prijateljsko Udruženje obrtnika Zadar, gdje se susreo s dragim prijateljem i kolegom Emilijom Bajlom. Dvojica predsjednika odradila su kraći neformalni sastanak.

Nakon toga, predsjednik UOGZ krenuo je u Kaštela, gdje je sudjelovao na desetom izdanju „Eno gastro Kaštela“. Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji koju organizira Udruženje obrtnika Kaštela.

U subotu su se Kaštel Starim razmili miomirisi autohtonih jela iz svih hrvatskih krajeva, koje je pripremalo 20-ak obrtničkih udruženja iz cijele Hrvatske. Za glazbenu kulisu bili su zaduženi Bravo bend i klapa Gabine.

Održavanje ove manifestacije podržali su Grad Kaštela, TZ Grada Kaštela, Zeleno i modro d.o.o., Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije.

No Comments

Post A Comment