Naši groomeri sudjelovali na svjetskom kongresu u Riminiju - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4099
post-template-default,single,single-post,postid-4099,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Naši groomeri sudjelovali na svjetskom kongresu u Riminiju

Članovi Sekcije veterinara i groomera Udruženja obrtnika grada Zagreba posjetili su proteklog vikenda Rimini. U ovom talijanskom gradu okupilo se više od 600 frizera pasa i veterinara iz cijelog svijeta na manifestaciji Iv San Bernard World Congress 2024..

Priliku da čuju novitete iz struke i usavrše svoje vještine iskoristilo je 13 hrvatskih groomera. Svi oni mogli su doznati nešto više o novim spoznajama u dermatologiji i ozon terapiji kože, ali i vidjeti demonstraciju šišanja 11 pasmina pasa.

– Ovakve manifestacije su nam jako važne, jer samo kvalitetnom edukacijom i vlastitim usavršavanjem možemo napredovati. Razumijevanje procesa skrbi i njege kućnih ljubimaca važno je za održavanje njihovog zdravlja – rekla je Inga Dvojković, pročelnica Sekcije veterinari i groomeri.

No Comments

Post A Comment