Zagrebački obrtnici podržali kolege iz Zagorja - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4084
post-template-default,single,single-post,postid-4084,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagrebački obrtnici podržali kolege iz Zagorja

Predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti i Antonija Tretinjak sudjelovali su na humanitarnoj manifestaciji Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice. U subotu je održan četvrti po redu Humanitarni obrtnički lonec. Prikupljena sredstva bit će iskorištena za kupnju invalidskih kolica i ostalih ortopedskih pomagala za Gordanu Sedlar iz Stubičkih Toplica.

Podršku ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji dali su i predsjednik HOK-a Dalibor Kratohvil, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Nenad Kučiš te potpredsjednik HOK-a i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar.

Dječjim igrama, pjesmama i plesovima atmosferu su podigli klinci iz Dječje folklorne skupine KUD-a Matija Gubec, a za glazbenu kulisu bili su zaduženi Tamburaški sastav 5 za 5.

Foto: Facebook/Udruženje obrtnika Stubica

No Comments

Post A Comment