Foto Zagrebački obrtnici obilježili svoj dan - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3995
post-template-default,single,single-post,postid-3995,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Foto Zagrebački obrtnici obilježili svoj dan

Zagrebački obrtnici proslavili su 58. Dan obrtnika ne 21. katu Sky Office nebodera. Bila je to dobra prilika da se dodijele priznanja obrtnicima za njihov dugogodišnji rad, ali i obiteljsku tradiciju dužu od 40 godina.

Priznanje „Srebrni obrt“ za očuvanje i nastavak obiteljske tradicije duže od 40 godina dobili su Ivona Sobočanec, Zdenko Kuš, Branko Kraljević i Mario Dajčar.

Za očuvanje obiteljske tradicije duže od 50 godina priznanje „Zlatni obrt“ dobila je Sandy Češnaj.

Za Obrtničko priznanje za posebne zasluge i uspjehe na unapređenju i promociji obrtništva grada Zagreba posthumno je nominiran Tomislav Sumrak.

Priznanje za 100 godina predanog rada, postignute poslovne uspjehe i promidžbu obrtništva dobila je Knjigovežnica 1924., a Statua Udruženja dodijeljena je Marijanu  Hudetzu.

Laureatima su nagrade dodijelili gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović, posebni savjetnik predsjednika Republike za ekonomiju Velibor Mačkić, ravnatelj Uprave za poduzetništvo i obrt Ministarstva Robert Blažinović, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti.

Tags:
No Comments

Post A Comment