Ivica Zanetti posjetio floriste na 58. Međunarodnoj vrtnoj izložbi Floraart - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3887
post-template-default,single,single-post,postid-3887,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ivica Zanetti posjetio floriste na 58. Međunarodnoj vrtnoj izložbi Floraart

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti posjetio je otvorenje 58. Međunarodne vrtne izložbe Floraart. U društvu gradonačelnika Tomislava Tomaševića obišao je paviljon u kojem je izložena i instalacija članica našeg Udruženja. Za svoju kreaciju Ja ću preživjeti… Hoćeš li ti?“ floristice Udruženja obrtnika grada Zagreba osvojile su 1. mjesto u kategoriji cvjetno prostorne instalacije.

– Naša instalacija predstavlja planet Zemlju. Na ovaj način željele smo progovoriti o problemu zagađenosti okoliša i pobuditi kod ljudi ekološku svijest. Moramo čuvati ono što nam je priroda dala – rekla je Josipa Čuvalo, pročelnica Sekcije florista.

U sklopu najveće cvjetne manifestacije u ovom dijelu Europe danas će se održati Hrvatski kup florista na kojem će u pet natjecateljskih disciplina snage odmjeriti osam natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Floraart otvoren je do nedjelje, a posjetiti ga možete od 11 do 19,30 sati.

Ove godine nastupit će 150 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Nizozemske.

No Comments

Post A Comment