Predavanje za obrtnike koji podliježu Zakonu o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3885
post-template-default,single,single-post,postid-3885,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predavanje za obrtnike koji podliježu Zakonu o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma

Udruženje obrtnika grada Zagreba organizira predavanje na kojem će govoriti Đurđica Mostarčić, predsjednica Sekcije računovođa HOK-a. Obrtnici čija djelatnost podliježe Zakonu o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma dužni su svake godine proći edukacije na ovu temu i dobiti valjanu potvrdu.

Predavanje „Primjena Zakona o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma“ održat će se 13. lipnja u svečanoj dvorani Udruženja od 13 sati. Prijaviti se mogu obrtnice i obrtnici iz djelatnosti: ovlašteni mjenjači; zastupnici u osiguranju; zlatari korisnici tehnike filigran, draguljari; posrednici u prometu nekretninama; računovođe i porezni savjetnici.

Kotizacija iznosi 20 eura, a polaznici dobivaju potvrdu o stručnom osposobljavanju i izobrazbi radi sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma. Trajanje predavanja je četiri sata. Grupa će se popunjavati prema redoslijedu prijava.

Prijavit se možete na e-mail registar@obrtnici-zagreb.hr najkasnije do ponedjeljka, 10. lipnja u 14 sati. Na samom predavanju polaznici će dobiti potvrde o sudjelovanju.

No Comments

Post A Comment