Zagrebački groomeri posjetili napuštene pse u Dumovcu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3822
post-template-default,single,single-post,postid-3822,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagrebački groomeri posjetili napuštene pse u Dumovcu

Članovi Sekcije veterinara i groomera posjetili su pse u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu. Devete velikih pasa dobilo je kompletan tretman. Riječ je velikim i starijim psima, koje je teže udomiti.

– Mi smo istinski uživali, a i oni su se nakon početnog iznenađenja i straha opustili i prepustili uživajući u čeprkanju i našim dodirima. Toliko su veliki i divni… a naša su srca još uvijek pod velikim dojmom. Moramo reći koliko su ovi psi predivni i posebni, puni nježne ljubavi koja samo čeka osobu kojoj će biti predana – podijelila je svoje dojmove zagrebačka groomerica Vesna Kreutz.

Lea, Django, Rayo, Šapa, Aga, Chuck, Belina, Conan i Tora proveli su predivan dan s ljudima te na trenutak osjetili njihovu ljubav i dodir.

No Comments

Post A Comment