Popijte kavicu i porazgovarajte s predsjednikom - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3803
post-template-default,single,single-post,postid-3803,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Popijte kavicu i porazgovarajte s predsjednikom

Kroz projekt „Na kavici s predsjednikom“ Udruženje obrtnika grada Zagreba otvorilo je još jedan kanal komunikacije sa svojim članovima. Svakog prvog četvrtka u mjesecu zagrebački obrtnici mogu se susresti s predsjednikom Ivicom Zanettijem. Ova druženja zamišljena su kao radni sastanci čije bi teme bile prilagođene potrebama obrtnika.

Prethodno je potrebno se najaviti na e-mail info@obrtnici-zagreb.hr i predložiti temu razgovora, kako bi se predsjednik i njegovi suradnici pripremili za sastanak.

– Udruženje je kuća svih nas i mjesto je u kojem se trebamo susretati i družiti. Iz tog razloga sam i odlučio pokrenuti ovu priču. Dragi prijatelji i kolege pozivam vas da uz kavicu pretresemo probleme koji vas muče te ih probamo zajednički riješiti na obostrano zadovoljstvo. Uvijek sam otvoren za konstruktivan razgovor i želim da se kultura dijaloga ukorijeni u našem Udruženju. Slobodno se javite i dođite na čašicu razgovora uz kavicu s predsjednikom – poručio je Ivica Zanetti.

Image by mrsiraphol on Freepik

No Comments

Post A Comment