Zagrebački obrtnici posjetili Međunarodni sajam „MIDA“ u Firenzi - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3631
post-template-default,single,single-post,postid-3631,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagrebački obrtnici posjetili Međunarodni sajam „MIDA“ u Firenzi

U organizaciji Obrtničke komore Zagreb obrtnici su posjetili su Međunarodni sajam obrtništva „MIDA“ u Firenzi. Potpredsjednici Udruženja obrtnika grada Zagreba Antonija Tretinjak i Damir Marković oduševljeni su svime viđenim, a ponajviše rukotvorinama talijanskih obrtnika.

– Sajam je ispunio sva naša očekivanja. Već smo bili ovdje prije dvije godine, a ove godine vidi se napredak. Zanimljive su bile rukotvorine izrađene u malim obrtima, posebice proizvodi od keramike i stakla. Vidi se jedan umjetnički pristup i finoća izrade, kao i ideje koje prate moderne trendove – rekla je Antonija Tretinjak.

U delegaciji koja je išla u Firenzu bili su predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, ravnatelj Uprave Ministarstva Gospodarstva Robert Blažinović, obrtnici, ravnatelji srednjih strukovnih škola i predstavnici Zagrebačkog velesajma.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment