Počele prijave za nastup na manifestaciji Advent Zagreb 2024. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3628
post-template-default,single,single-post,postid-3628,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Počele prijave za nastup na manifestaciji Advent Zagreb 2024.

Grad Zagreb raspisao je natječaj za dodjelu lokacija na javnima površinama u sklopu manifestacije Advent Zagreb 2024.. Riječ je o 14 zona smještenih po cijelom gradu, na koje će biti moguće postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i pružanje ugostiteljskih usluga.

Na natječaj se mogu prijaviti obrtnici, pravne osobe ili zajednica ponuditelja. Potrebno je položiti jamstvo u iznosu od 20 posto ukupnog iznosa naknade za korištenje površine.

Lokacije se dodjeljuju se na korištenje na razdoblje od 27. studenoga 2024. do 7. siječnja 2025..

Ponude se podnose do 26. svibnja u pisanome obliku, preporučenom pošiljkom ili neposrednom predajom u centralnu pisarnicu gradske uprave.

Gradski ured za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalne poslove, Sektor za komunalne poslove i javne površine; Odsjek za korištenje i zakup javnih površina i reklame, Trg Stjepana Radića 1, 10 000 Zagreb.

Ponude se predaju u zatvorenoj omotnici, s naznakom “NE OTVARAJ – JAVNI NATJEČAJ ZA POSTAVLJANJE POKRETNIH NAPRAVA ZA ORGANIZIRANJE MANIFESTACIJA POVODOM BOŽIĆNIH BLAGDANA 2024..

Javno otvaranje ponuda održat će se dana 4. lipnja u 12 sati, na lokaciji „Tribina Grada Zagreba“, Kaptol 27, Zagreb. Pravo prisustvovati imaju ponuditelji ili njihovi ovlašteni predstavnici uz predočenje pisanog dokaza o ovlasti.

Više doznajte ovdje.

Foto: adventzagreb.hr

Tags:
,
No Comments

Post A Comment