Zagrebački obrtnici uskoro dobivaju mjesto za okupljanje i druženje - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3604
post-template-default,single,single-post,postid-3604,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagrebački obrtnici uskoro dobivaju mjesto za okupljanje i druženje

Jučer je u Udruženju obrtnika grada Zagreba održana akcija uređenja prostora za potrebe društvenog kluba. Naime, prostor u suterenu zgrade Udruženja poslužit će kao prostor u kojem će se okupljati i družiti zagrebački obrtnici. Oni i njihovi gosti na raspolaganju će imati stol za stolni tenis, stolni nogomet, pikado i stol za šah. Također, u prostoru se nalazi i veliki televizor.

„Dnevni boravak“ u centru grada poslužit će obrtnicima za druženja i proslave. Tijekom održavanja Europskog prvenstva organizirat će se zajedničko gledanje i bodrenje Vatrenih.

Nakon obavljenog posla obrtnici su se počastili i podružili u novouređenom prostoru, koji će uskoro biti pušten u rad na zadovoljstvo svih članova.

No Comments

Post A Comment