Održana 11. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika grada Zagreba
3557
post-template-default,single,single-post,postid-3557,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Skupština jednoglasno prihvatila izvještaje: Udruženje prošlu godinu završilo u financijskom plusu  

Udruženje obrtnika grada Zagreba održalo je jučer 11. sjednicu Skupštine. Pred skupštinarima su se našli Izvješće o radu Udruženja za 2023. godinu, Izvješće Nadzornog odbora Udruženja o financijsko-materijalnom poslovanju Udruženja u protekloj godini, Financijsko izvješće (završni račun) Udruženja obrtnika grada Zagreba za 2023. godinu, kao i rezultati revizije financijskih izvještaja. Svi su oni jednoglasno usvojeni od strane Skupštine. Udruženje je prošlu godinu završilo u financijskom plusu od 188.517,45 eura.

Skupština je usvojila i prijedlog Ceha frizera i kozmetičara te imenovala Anu Kunu za članicu ovog predstavničkog tijela Udruženja.

Jednoglasno je prihvaćen i prijedlog Upravnog odbora  da se prihvati ponuda tvrtke Remira  d.o.o., koja je bila financijski najpovoljnija, za revizijski nadzor financijskog poslovanja Udruženja za tekuću godinu.

Predsjednik Ivica Zanetti izvijestio je Skupštinu o raskidu ugovora o zakupu Doma obrtnika – Villa Aurora od strane tvrtke Zuma Consulting. Na natječaj koji je potom raspisan i objavljen na službenim stranicama Udruženja javila su se dva ponuditelja. Izabran je povoljnija ponuda, koju je dao ugostiteljski obrt iz Crikvenice. Ugovor je potpisan na dvije godine.

Članovi Skupštine izviješteni su kao će se 58. Dan obrtnika održati 8. lipnja u 18 sati u Sky Office neboderu na Zagrebačkoj cesti. Bit će to dobra prilika da se dodijele priznanja zaslužnim pojedincima, ali i da se zagrebački obrtnici podruže. Za glazbenu kulisu bit će zadužena Neda Parmač i njezin bend.

No Comments

Post A Comment