U travnju 2. Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji
3416
post-template-default,single,single-post,postid-3416,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predstavite sebe i svoje usluge na 2. Danima obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Obrtnička komora Karlovačke županije i Udruženje obrtnika grada Karlovca priprema još jednu zanimljivu sajamsku manifestaciju. 2. Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji održat će se od 25. do 27. travnja na lokaciji Školska sportska dvorana Mladost. Cilj manifestacije je okupiti obrtnike, poslovne ljude i sve zainteresirane posjetitelje iz Karlovačke županije i šire.

Na sajmu će biti predstavljeni najnoviji proizvodi i usluge iz raznih industrija. Sudionici i posjetitelji moći će se upoznati s proizvodima, tehnologijama i uslugama izlagača te uspostaviti kontakte s drugim poslovnim ljudima i obrtnicima.

U sklopu sajma održat će se Gastro izložba. Svojom ponudom predstavit će se restorani s područja Karlovačke županije. Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj ponudit će posjetiteljima svoj vinski asortiman, a održat će se i modna revija te revija frizura.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.300 m2 zatvorenog prostora i 600 m2 otvorenog prostora.

– Pozivamo zainteresirane obrtnike, dobrovoljne članove HOK-a i OPG-ove da besplatno sudjeluju na sajmu i predstave svoj rad, proizvode i usluge. Izložbeni prostor dobiva se po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima. Za sve obrtnike, dobrovoljne članove Hrvatske obrtničke komore i OPG-ove sudjelovanje na sajmu potpuno besplatno. Ostali se mogu prijaviti i ako bude slobodnih mjesta i za njih će sudjelovanje biti besplatno – poručili su organizatori.

Prijaviti se možete ovdje, a to možete učiniti do 18. travnja ili do popune mjesta. Za dodatne informacije kontaktirajte Obrtničku komoru Karlovačke županije ili Udruženje obrtnika grada Karlovca na adresi Jurja Haulika 14, 47 000 Karlovac ili na e-mail uo.karlovac@hok.hr ili telefon 098 365 408.

Sajam će posjetiti učenici osnovnih i srednjih škola s područja Karlovačke županije. Jedan od glavnih ciljeva je zainteresirati djecu za upisivanje u deficitarna zanimanja. Drugi glavni cilj je promocija obrtništva u Karlovcu i jačanje pozicije malih obrtnika.

Image by tirachard on Freepik

 

No Comments

Post A Comment