Udruženje obrtnika grada Zagreba daje u zakup Dom obrtnika u Crikvenici – Villa Aurora - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3397
post-template-default,single,single-post,postid-3397,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Udruženje obrtnika grada Zagreba daje u zakup Dom obrtnika u Crikvenici – Villa Aurora

Udruženje obrtnika grada Zagreba objavljuje Natječaj za prikupljanje ponuda za zakup Doma obrtnika u Crikvenici – Villa Aurora.

 

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Trg Mažuranića 13
10000  Zagreb
e-mail : info@obrtnici-zagreb.hr
tel: 01 4877 888

objavljuje

N A T J E ČA J
za davanje u zakup objekta

  1. Predmet natječaja: objekt Dom obrtnika UOGZ u Crikvenici – Villa Aurora, Ante Starčevića 32, površine 361 m2, dvorišta površine 766 m2, zelene površine 371 m2 te 108 m2 tlocrtne površine natkrivenog parkirnog prostora. 20 soba s kupaonom i WC, dva apartmana – sve zajedno cca 50 ležajeva, recepcijom s aperitiv  barom, restoranom i kuhinjom.
  2. Namjena: odmaralište ili dom za starije, hotel s medicinskim sadržajima za
    starije osobe, izdavanje apartmana, hotel s ugostiteljstvom i slično.
  3. Rok zakupa: 2 (dvije) godine uz mogućnost produženja pod uvjetom da zakupac uredno izvršava svoje obveze kao i djelatnost.
  4. Rok za podnošenje pismenih ponuda je 26. ožujka 2024. godine do 14 sati.
  5. Ponuda mora sadržavati:
       1)  Podatke o sposobnosti ponuditelja i  to ime, prezime i adresu ponuđača,

            odnosno tvrtku pravnog subjekta ili obrta s adresom i naznakom odgovorne
            osobe           
       2) Presliku obrtnice, odnosno izvadak iz sudskog registra
       3) Navođenje poslovne djelatnosti (u skladu s namjenom prostora)
       4) Iznos zakupnine koja se nudi
       5) Dokaz o uspješnosti poslovanja (potvrde B1 i B2 ili SOL 1) ne starije od 30
       dana od dana objave natječaja, odnosno odgovarajuća potvrda banke.
         

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ona ponuda koja uz ispunjenje uvjeta natječaja s priloženom traženom dokumentacijom sadrži i najviši iznos zakupnine.

Prednost će imati obrtnici s dugogodišnjem iskustvom u turističkoj djelatnosti, kao i ponude s pismom namjere te sa strategijom budućeg poslovanja.

Objekt se daje  u stanju u kojem je viđen. Objekt se može pogledati uz prethodnu najavu na e-mail info@obrtnici-zagreb.hr.

Rekonstrukcije i adaptacije koje se izvode u cilju obavljanja djelatnosti moguće su samo uz suglasnost zakupodavca.

O ishodu natječaja, natjecatelji će biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku, odnosno, najduže 15 dana od utvrđivanja najpovoljnijeg ponuditelja, a s kojim će se potpisati ugovor o zakupu.

Pisane ponude s  traženim podacima, ispravama i dokazima potrebno je dostaviti na e-mail info@obrtnici-zagreb.hr. Dodatna pitanja  na  tel. 01 48 77 888.

No Comments

Post A Comment