Vlasta Han dobila priznanje za svoj doprinos i dugogodišnji rad
3329
post-template-default,single,single-post,postid-3329,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vlasta Han dobila priznanje za dugogodišnji rad i doprinos razvoju Udruge umirovljenika obrtnika

Udruga umirovljenika obrtnika Zagreb jučer je održala svoju redovnu godišnju Skupštinu. Na početku sjednice sve okupljene je pozdravio predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti. Istaknuo je kako je iznimno ponosan na aktivnost Udruge i najavio otvaranje društvenog kluba, koji će biti otvoren za sve njihove članove.

Na dnevnom redu su se našle razne teme. Skupštinari su upoznati s godišnjim izvješćem o radu Udruge, financijskim izvještajem i izvještajem Nadzornog odbora. Na jučerašnjoj sjednici dužnosti tajnice na vlastiti je zahtjev razriješena Vlasta Han, kojoj je dodijeljena zahvalnica za dugogodišnji rad i doprinos razvoju Udruge. Na tom mjestu zamijenila ju je Željka Novosel Klarin.

– Počašćena sam ovim izborom. Nadam se da ćemo dobro surađivati i nastaviti putem koji je utrla gospođa Vlasta. Dolazim iz obrtničke obitelji. Jedno vrijeme sam bila s ocem u zajedničkoj obrtničkoj radnji, a vodila sam i vlastiti obrt. I suprug mi je bio obrtnik, a sada je u mirovini – rekla je Željka.

Udruga umirovljenika obrtnika Zagreb je jedna vrlo aktivna grupa ljudi, za koje su godine samo broj. Okupljaju 62 redovna i pridružena člana, a putovanja i druženja samo su dio njihovih aktivnosti.

I ovom prilikom pozivaju sve obrtnike treće životne dobi da im se pridruže.

No Comments

Post A Comment