Iz Hrvatske udruge dadilja traže izmjene Zakona o dadiljama - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3321
post-template-default,single,single-post,postid-3321,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Iz Hrvatske udruge dadilja traže izmjene Zakona o dadiljama

Hrvatska udruga dadilja održala je u prostoru Udruženja obrtnika grada Zagreba redovnu godišnju skupštinu. Na dnevnom redu našle su se razne teme od godišnjeg izvješća o radu Udruge i financijskog izvještaja o radu do izbora novih članova u upravna tijela. Najvažnija točka sjednice zasigurno je bila prijedlozi promjena i dopuna Zakona o dadiljama.

– Na sastanku smo razgovarali o našim prijedlozima promjena i dopuna Zakona o dadiljama. Zakon je napravljen 2013. godine i od tada se nije ništa mijenjalo u njemu. U međuvremenu se promijenilo puno toga, naročito što se tiče poslovanja. Moramo inzistirati da se neke stvari u njemu mijenjaju– rekla nam je pročelnica Sekcije njege i skrbi Gabriela Belinac.

Zahvalila se Udruženju obrtnika grada Zagreba na dobroj suradnji u prošloj godini.

– Prošle godine imali smo dvije besplatne radionice. Što nam je super. Riječ je o besplatnim radionicama, koje je financiralo Udruženje – zaključila je Belinac.

Tags:
No Comments

Post A Comment