Ivica Zanetti na Obrtničkoj noći u Đurmancu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3152
post-template-default,single,single-post,postid-3152,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ivica Zanetti na Obrtničkoj noći u Đurmancu

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti posjetio je svoje drage prijatelje u Zagorju. Naime, u subotu se o u Đurmancu održala Obrtnička noć Udruženja obrtnika Grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Obrtnici na ovom području su se samoorganizirali prije 187 godina i imaju izuzetno jaku tradiciju.

Bila je ovo dobra prilika da se nagrade zaslužni članovi za njihov dugogodišnji predani rad. Među laureatima bili su Dragutin Dlesk, koji je primio Zahvalnicu Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos poticanju i unaprjeđenju rada obrtničkih asocijacija. Priznanje Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i unaprjeđivanju rada obrtničkih asocijacija dobio je Tomislav Horvat.

Foto naslovna: Ivana Belošević/Sjever.hr

No Comments

Post A Comment