Predsjednik Udruženja Ivica Zanetti u Varaždinu: Revija „Čarobne ruke“ okupila stotinjak učenika i obrtnika - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2929
post-template-default,single,single-post,postid-2929,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predsjednik Udruženja Ivica Zanetti u Varaždinu: Revija „Čarobne ruke“ okupila stotinjak učenika i obrtnika

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti posjetio je jučer kolege u Varaždinu. U varaždinskom hotelu Turist održalo se drugo izdanje modne revije „Čarobne ruke“. Svojim kreacijama predstavili su se učenici varaždinske Srednje strukovne škole: frizeri, kozmetičari, modni dizajneri, modni tehničari i galanteristi. Uz njih su se predstavili i budući floristi iz Srednje škole “Arboretum Opeka” iz Marčana. U realizaciju ovog projekta bili su uključeni i budući grafičari te medijski tehničari iz Elektrostrojarske škole u Varaždinu.

Foto: www.varazdinske-vijesti.hr

Foto: www.varazdinske-vijesti.hr

Svoje kreacije predstavili su i frizeri, kozmetičari i modni kreatori, koji su tako podržali i motivirali svoje buduće kolege. Program „Čarobne ruke“ nastao je kako bi se potaknula suradnja obrtnika i srednjih škola, ali i kako bi učenici koji se školuju za obrtnička zanimanja dobili prigodu predstaviti sebe, svoje radove i svoje buduće zanimanje.

 

– Već prošlogodišnja revija Čarobne ruke nadmašila je sva naša očekivanja, a na ovogodišnjoj, drugoj reviji, ostvarili smo još veći uspjeh. Nastup na ovoj reviji za učenike, buduće obrtnike, je prvi važan korak na njihovom poslovnom putu – istaknuo je u pozdravnom govoru Vladimir Bais, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Prvi čovjek varaždinskih obrtnika zahvalio se na podršci Gradu Varaždinu, Varaždinskoj županiji, jedinicama lokalne samouprave i sponzorima te članovima Udruženja koji plaćanjem komorskog doprinosa omogućuju i organizaciju ovakvih projekata.

No Comments

Post A Comment