Pridružite se najvećoj vrtnoj izložbi u ovom dijelu Europe - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2866
post-template-default,single,single-post,postid-2866,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pridružite se najvećoj vrtnoj izložbi u ovom dijelu Europe

Od 29. svibnja do 02. lipnja na zagrebačkom Bundeku održat će se 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart 2024.. Na više od tristo tisuća metara četvornih otvorenog prostora i tisuću metara četvornih zatvorenog izložbenog prostora, svake se godine predstavi više od 160 izlagača. Riječ je o najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u ovom dijelu Europe, koja okuplja brojne domaće i strane izlagače, a izložbu godišnje posjeti na tisuće posjetitelja.

– Pozivamo Vas da nam se pridružite i svojim sudjelovanjem na izložbi kao izlagač i kroz različite interaktivne sadržaje: radionice, natjecanja i zanimljive sadržaje na otvorenom i zatvorenom prostoru jezera Bundek pokažemo svu raskoš i ljepotu cvijeća i najnovija hortikulturna dostignuća – poručili su organizatori.

Dodatne informacije možete dobiti od Izvršnog odbora Floraart 2024., Zagrebački holding d.o.o., Podružnica Zrinjevac, Remetinečka cesta 15, 10020 Zagreb.

Za izlagače kontakt osoba je Marijana Mihalj, koju možete kontaktirati na 01 6598 932 ili na e-mail marijana.mihali@zgh.hr

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Image by aopsan on Freepik

No Comments

Post A Comment