Predstavite se na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, HOK subvencionira 50 posto troškova izložbenog prostora - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2779
post-template-default,single,single-post,postid-2779,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
25. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

Predstavite se na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, HOK subvencionira 50 posto troškova izložbenog prostora

Hrvatska obrtnička komora poziva obrtnike da predstave svoje proizvode i usluge na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Radi se o važnom sajmu u Bosni i Hercegovini. Prošle godine na više od 30 tisuća metara četvornih otvorenog i paviljonskog izložbenog prostora predstavilo se 700 izlagača iz 26 zemalja, a posjetilo ga je 33 tisuće posjetitelja i 300 akreditiranih novinara.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar predstavljaju se djelatnosti izrade alata, obrade metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerade plastičnih masa, obrade kamena, prerade gume, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, prehrambena industrija, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tradicijski obrti, kolektivni nastupi zemalja…

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“, a svaki izlagač uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i dva natpisa, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Mostar-Zagreb i postavu na štandu, dežurnu osobu, domaćicu, najavu nastupa prema službama sajma Mostar, besplatni Internet, sve potrebne informacije te kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, s logistikom nastupa HOK-a po principu “ključ u ruke”, uz sufinanciranje za članove HOK-a od 50 posto iznosi 84,00 EUR-a po m2 + PDV (25 posto), odnosno ukupno 105,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu „ključ u ruke” standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 168,00 EUR-a po m2 + PDV (25 posto), odnosno 210,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, ali u slučaju vertikalnog panoa na stijeni iznosi 1 m2.

– Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti: prijavu – obavezno navesti potreban namještaj na štandu, podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koja se šalje na sajam, izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu „Podaci o robi za carinu“ – poručili su iz HOK-a.

Prijava se dostavlja u Hrvatsku obrtničku komoru na adresu: Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb ili putem elektroničke pošte: drazen.horvat@hok.hr.

– Osiguranje robe/eksponata: izlagačka roba za vrijeme sajma nije osigurana, a ako izlagač ima robu veće vrijednosti, istu može osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište izvođača štanda te je dužan pridržavati se dobivenih uputa.

Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore ako imaju dugovanja prema komorskom sustavu!

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se javiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat i/ili e-mail: drazen.horvat@hok.hr – priopćili su iz HOK-a.

Foto: mostar-fair.com

No Comments

Post A Comment