Ceh cvjećara i Obrtnička komora Zagreb dovode poznatog svjetskog florista Ivana Bergha - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2636
post-template-default,single,single-post,postid-2636,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ceh cvjećara i Obrtnička komora Zagreb dovode poznatog svjetskog florista Ivana Bergha

Ceh cvjećara i Obrtnička komora Zagreb organiziraju trodnevnu radionicu pod nazivom „Dekorativni stil“. Radionica će se održavati od 2. do 4. veljače u dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49, u Zagrebu. Počinjat će u 9 i trajati do 17 sati. Tijekom trajanja radionice za sve koji sudjeluju osiguran je ručak i brunch.

Radionica poznatog svjetskog florista Ivana Bergha pruža polaznicima u teoretsko i praktično znanje iz izrade aranžmana u dekorativnom stilu. Svi potrebni materijali su uključeni, a potrebno je ponijeti samo vlastiti alat.

Predavač će polaznike prvi dan upoznati sa stilovima cvjetnog dizajna, načinu ocjenjivanja i klasičnom dekorativnom formom. Drugog dana teme radionice bit će proporcije, simetrije i asimetrije te moderni dekorativni stil. Treći dan Bergh će se usmjeriti na asimetričan rad, dominacije, boje, proporcije i strukture.

Po završetku radionice sudionici dobivaju certifikat o pohađanju, a svoje kreacije možete ponijeti kući.

– Broj polaznika je ograničen, mjesto je osigurano tek zaprimljenom uplatom na račun HR3123600001101348191. U opis plaćanja napišite: Radionica Ivan Bergh. Kotizacija radionice je 500 eura – poručili su organizatori.

Prijave se zaprimaju do 20. siječnja, a potvrde o uplati šalju se na mail: okz@okz.hr. Dodatne informacije je moguće dobiti na telefon 091 444 014 Ela Petrinić.

Image by master1305 on Freepik

No Comments

Post A Comment