Jeste li prelistali novi broj Obrtničkog lista? - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2554
post-template-default,single,single-post,postid-2554,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Jeste li prelistali novi broj Obrtničkog lista?

Novi broj Obrtničkog lista donosi zanimljive priče iz svijeta obrtništva, kao i informacije vezane uz rad Udruženja obrtnika grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb.

Od izdvojenih tema tu je veliki prilog o susretu slovenskih i hrvatskih obrtnika te ministara gospodarstva Republike Slovenije i Republike Hrvatske.

U novom izdanju možete pročitati i priču obiteljskom obrtu Havel u kojem se već četvrta generacija ove obitelji bavi kovino-pojasarskim zanatom. U rukama ovog dvojca svi metali postaju remek-djela zanata. Zlato, srebro, bakara, aluminij ili mesing njima je svejedno. Rad ovih obrtnika prepoznat je i od strane Grada, koji im je dodijelio status zaštićenog kulturnog dobra grada Zagreba.

No Comments

Post A Comment