Miljenko Milanović ponovo izabran za predsjednika najvećeg Ceha obrtnika - Udruženje obrtnika grada Zagreba
420
post-template-default,single,single-post,postid-420,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Miljenko Milanović ponovo izabran za predsjednika najvećeg Ceha obrtnika

U Udruženju obrtnika grada Zagreba održani su izbori za čelne ljude Ceha intelektualnih usluga te predstavnike Ceha za Upravni odbor Udruženja. Tajnim glasovanjem, za predsjednika Ceha ponovo je izabran Miljenko Milanović.

Za zamjenicu predsjednika u novom mandatu izabrana je Anita Slavica Prka Đurašić.

Novi stari predsjednik zahvalio je kolegicama i kolegama što su mu ponovo povjerili čelnu poziciju najvećeg obrtničkog Ceha u Hrvatskoj, koji od nedavno broji čak devet Sekcija i okuplja više od 7 tisuća obrta.

– Nisu obrtnici samo naši cijenjeni majstori svog zanata, već i vrhunski programeri, strojari, dizajneri, grafičari, novinari, PR-ovci, konzultanti, prevoditelji, tumači, turoperatori, veterinari, doktori znanosti-visokoobrazovani stručnjaci bez kojih ne možemo zamisliti suvremeni život i digitalno doba u kojem živimo, a kamoli biti u koraku s vremenom, koje svakim danom svima nama predstavlja sve veći izazov – kazao je Miljenko Milanović, ističući kako je u proteklom mandatu bilo ključno razdvajanje Ceha u devet Sekcija.

– To je bio proces koji je trajao tri godine, a da bi se to uopće moglo realizirati trebao je biti promijenjen Statut Udruženja obrtnika grada Zagreba, za što je prethodno trebalo odobrenje Hrvatske obrtničke komore. Napravili smo dobru stvar, srodne obrte povezali u Sekciju, čime smo omogućili da su svi vaši obrti bolje interesno povezani i da kao takvi dobiju na većem značaju. Do sada su svi obrti i oni koji nisu imali međusobnog doticaja morali tražili interes u zajedničkoj Sekciji. Vi ste sada predstavnici kolega koji imaju slične potrebe. Zajedno ćemo im pomagati u otklanjanju svih mogućih barijera s kojima se kao poduzetnici svakodnevno susreću – zaključio je predsjednik Ceha.

Za predstavnike Ceha intelektualnih usluga u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba predloženi su: Miljenko Milanović, Anita Slavica Prka Đurašić i Mislav Ante Omazić.

No Comments

Post A Comment