Zagrebačke obrtnice posjetile Međunarodni sajam kozmetike u Münchenu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
359
post-template-default,single,single-post,postid-359,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagrebačke obrtnice posjetile Međunarodni sajam kozmetike u Münchenu

Članice Sekcije kozmetičara i pedikera posjetile su Međunarodni sajam kozmetike „ 37. BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2023.“. Naše obrtnice mogle su vidjeti najnovije svjetske trendove u industriji ljepote. Iako je riječ je o jednom od najvećih sajmova ove vrste u Europi, mogao se primijetiti manji broj izlagača, posebice jačih njemačkih brendova. No, to su premostili online popustima, koji su pratili ovu manifestaciju.

Bila je ovo odlična prilika da naše kozmetičarke i pedikerke da vide nove proizvode i aparate koje ne mogu kupiti u Hrvatskoj. Naše članice pokazale su i interes za preuzimanje zastupstva za pojedine kozmetičke brendove.

– Uvjerili smo se da ne zaostajemo za svijetom i Europom, a zato nam je i važno posjećivati ovakve manifestacije. Na ovakvim sajmovima dolazimo u doticaj s brendovima kojih nema kod nas. Mi smo mala zemlja i veliki proizvođači nemaju interesa otvarati svoja predstavništva kod nas pa to rješavamo online narudžbama – rekla je pročelnica Sekcije kozmetičara i pedikera Antonija Tretinjak.

Za kraj potrebno je pohvaliti i naše izlagače, koji su se predstavili u Münchenu. Bila im je ovo dobra prilika da prezentiraju svoje proizvode i sklope nove poslovne kontakte.

No Comments

Post A Comment