POZIV NA 17. OBRTNIČKI SAJAM "TRADICIJA, GASTRONOMIJA, TURIZAM" U IVANIĆ-GRADU - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2007
post-template-default,single,single-post,postid-2007,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POZIV NA 17. OBRTNIČKI SAJAM “TRADICIJA, GASTRONOMIJA, TURIZAM” U IVANIĆ-GRADU

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 17. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad 3. i 4. lipnja 2023.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge.

Ovim putem koristimo priliku pozvati Vas kao izlagača na naš sajam.

Sajam će se održat će se u subotu i nedjelju 3. i 4. lipnja 2023. godine s trajanjem od 09.00 do 20.00 sati u ulicama Moslavačka i Kralja Tomislava, a kao manifestacija dio je programa za Dan grada. Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem izložbenih štandova koji će se naplaćivati po rješenju izdanom od strane Komunalnog centra Grada Ivanić-Grada po cijeni od 60 eura za dva dana po izlagačkom mjestu.

Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi veličinu štanda. Cijena za izlagače s vlastitim štandom 2,00 m x 1,00 m je 60 eura. Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.

Prijave neregistriranih izlagača kao i zaprimljene nakon 30. travnja 2023. neće dobiti račune za uplatu, te NEPLAĆENI računi s valutom plaćanja 25.05. 2023. ne mogu se uzeti u obzor. Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost. Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice, te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja.

Sajam prati niz kulturno umjetničkih i zabavnih sadržaja: natjecanje učenika strukovnih zanimanja tijekom cijelog dana, a u večernjim satima  Međunarodni žabarski karneval uz koncert Vanne i Matije Cveka.

Poziv i obrazac PRIJAVA za sudjelovanje je objavljen na www.tzig.hrwww.okz.hr i www.uo-ivanic.hr

Organizator zadržava pravo odabira izlagača i rasporeda izlagača na sajmu. Potvrde o sudjelovanju bit će poslane izlagačima do 05.05.2023., a uplate izlagačkih mjesta vršit će Komunalni centar koji će slati račune s valutom plaćanja  25.05.2023.

Prijavu molimo vratiti popunjenu najkasnije do 30. travnja 2023. godine na adresu:

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad,  K. Tomislava 42, 10310 Ivanić-Grad

e-mail: uo.ivanic.grad@hok.hr, kontakt telefon: 01 2888-475, 091 9029 003

Popis odobrenih izlagača bit će 26. svibnja 2023. na www.tzig.hr

No Comments

Post A Comment