Poziv za sastanak Sekcije fotografa, fotokopiraona, i videotekara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
572
post-template-default,single,single-post,postid-572,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Poziv za sastanak Sekcije fotografa, fotokopiraona, i videotekara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA FOTOGRAFA
Trg Mažuranića 13
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 24.08.2022.
Br.: 01-641/2022

-ČLANOVIMA SEKCIJE-

Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije fotografa, fotokopiraona i videotekara koji će se održati u srijedu 31. kolovoza 2022. godine s početkom u 20h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim temama u svijetu obrtništva koja uključuju uvođenje eura kao službene valute, poskupljenje plina i električne energije, te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi zajednički mogli iznaći rješenje.

Za sastanak je predložen sljedeći

Dnevni red:

Uvođenje eura kao službene valute
Razgovor o aktualnostima vezanim za korištenje plina i električne energije
Pitanja i prijedlozi
Molimo Vas da se zbog važnosti tema i Vaše informiranosti sastanku svakako odazovete.

Tajnik Sekcije Pročelnica Sekcije
Predrag Gostimirović, v.r. Diana Štimac Grzelj v.r.

No Comments

Post A Comment