Prezentacija BOAGAZ sustava za članove sekcije plinoinstalatera - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1352
post-template-default,single,single-post,postid-1352,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Prezentacija BOAGAZ sustava za članove sekcije plinoinstalatera

Jučer je u Udruženju obrtnika grada Zagreba za članove Sekcije plinoinstalatera i plinosrevisera, održana prezentacija BOAGAZ sustava pod vodstvom predstavnika austrijske tvrtke Terragaz GmbH.

Gradska plinara Zagreba donijela je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o odstupanju od primjene određenih odredbi Tehničkih pravila za projektiranje, izvođenje, uporabu i održavanje plinskih instalacija HSUP-P 600.

Sukladno navedenoj odluci povlače se odredbe odstupanja od primjene poglavlja 3.2.3.2. Valoviti vodovi od nehrđajućeg čelika za radne tlakove do 100mbar iz Tehničkih pravila za projektiranje, izvođenje, uporabu i održavanje plinskih instalacija HSUP-P 600, 2. izdanje.

Izvođenje plinskih instalacija sustavom BOAGAZ dozvoljava se plinoinstalaterima koji uz ovlaštenje GPZ imaju Uvjerenje o osposobljenosti za ugradnju BOAGAZ sustava izdanom od proizvođača.

No Comments

Post A Comment