Vrijedna donacija Sekcije kozmetičara djelatnicima COVID bolnice Dubrava - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1199
post-template-default,single,single-post,postid-1199,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vrijedna donacija Sekcije kozmetičara djelatnicima COVID bolnice Dubrava

Medicinskom osoblju Kliničke bolnice Dubrava koji rade s najtežim bolesnicima oboljelima od virusa COVID 19, Sekcija kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika grada Zagreba donirala je 116 poklon bonova svojih usluga kako bi im omogućili da svoje slobodne trenutke provedu u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi te uslugama za koje nisu imali vremena. U zahtjevnoj borbi s korona virusom ulažu nadljudske napore i potreban im je barem nakratko predah.

U ime Sekcije donaciju su jučer 22.prosinca 2020., anesteziologinji mr. sc. Ivi Smiljanić dr. med. predale pročelnica Sekcije kozmetičara i pedikera Antonija Tretinjak i zamjenica pročelnice Valerije Štokić.

Od srca HVALA svima koji su se uključili u ovu hvale vrijednu donaciju i još jednom potvrdili da je OBRTNIČKO SRCE VELIKO!!!

No Comments

Post A Comment