Na sastanku Sekcije plinoinstalatera i plinosrvisera o važnim temama - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1358
post-template-default,single,single-post,postid-1358,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Na sastanku Sekcije plinoinstalatera i plinosrvisera o važnim temama

Jučer, 03.09.2020. godine, održan je sastanak Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera na kojem se raspravljalo o zauzimanju stava vezano za uređivanje područja ispitivanja izvođenja plinskih instalacija prema prijedlogu GPZ. Nakon provedene rasprave u kojoj je većina članova iznijela svoje stavove zaključeno je da se Gradskoj plinari Zagreb uputi dopis s podrškom inicijative o izmjeni Zakona ali uz uvjet da predstavnici sekcija plinoinstalatera i inst.grijanja sudjeluju i svojim znanjem pridonesu kreiranju novog Zakona.
U nastavku sastanka na osobni zahtjev I.Maričić razriješen je dužnosti zamjenika pročelnika. Većinom glasova za zamjenika pročelnika izabran je Nenad Kuzman, vl. obrta plinoservis Kuzman.

No Comments

Post A Comment