POZIV za sastanak Sekcije stolara i četkara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1461
post-template-default,single,single-post,postid-1461,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POZIV za sastanak Sekcije stolara i četkara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA STOLARA
SEKCIJA ČETKARA
Trg Mažuranića 13
Tel 48 77 888, www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 06.03.2020. Br:01-215/2020

– Č L A N O V I M A S E K C I J E –

Poštovane kolegice i kolege,

Sukladno odluci Skupštine Udruženja obrtnika grada Zagreba iz 2015. godine, svi pozivi za sastanke i sve ostale korisne informacije, zbog suvremenijeg i bržeg informiranja, šalju se putem e-maila, stoga Vas ljubazno molimo da nam na e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr pošaljete Vaše aktualne e-mail adrese, broj telefona i broj mobitela, naziv obrta i ime vlasnika obrta. Na taj način ćemo Vas moći bolje informirati o sastancima, okruglim stolovima, sajmovima i sličnim događajima.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije stolara i četkara koji će se održati u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine, s početkom u 18.30 sati u Udruženju obrtnika grada Zagreba, I.kat

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva te o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju promjene u zakonima, poticaje za obrtnike, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Vaše uštede na temelju projekta ‘Zajednička nabava’, te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi Vam mogli što efikasnije pomoći.

Zbog odlaska u mirovinu dosadašnjeg pročelnika Sekcije gosp. Ivana Halužana u obvezi smo provesti izbor za sve funkcije koje je gosp. Halužan obnašao u tijelima Udruženja.

Dnevni red:

Izbor radnog tijela Sekcije do kraja mandatnog razdoblja 2018-2022.
Razrješenje dosadašnjeg pročelnika Sekcije
izbor novog pročelnika Sekcije
izbor člana Poslovnog odbora
Prijedlog (1) predstavnika sekcije u Skupštinu UOGZ
Izbor ( 1 ) predstavnika u Ceh proizvodnog obrta
Izvješće s 10. međunarodne konferencije o biomasi
Pitanja i prijedlozi

Napomena: U slučaju nemogućnosti dolaska na sastanak, molimo Vas da nam na gore navedeni mail pošaljete Vaše aktualne podatke.

Veselimo se Vašem dolasku!

Tajnik Zamjenik Pročelnika
Zdravko Crnarić, v.r. Roman Čačić, v.r.

No Comments

Post A Comment