OBRTNICI POSJETILI SAJAM DACH+HOLZ U STUTTGARTU - Udruženje obrtnika grada Zagreba
646
post-template-default,single,single-post,postid-646,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

OBRTNICI POSJETILI SAJAM DACH+HOLZ U STUTTGARTU

I ove godine članovi Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti s kolegama iz V.Gorice posjetili su specijalizirani sajam za graditeljstvo, drvogradnju, krovove i zidove „Dach&Holz“ u Stuttgartu od 30.siječnja do 01.veljače.

DACH + HOLZ International je etablirani vodeći sajam za cjelokupnu industriju krovnih i drvenih konstrukcija. Sajam je to koji se bavi temama i novitetima vezanim za ovojnice zgrada i za stolariju, a koji je jednako interesantan krovopokrivačima, vodoinstalaterima, kao i arhitektima i stručnjacima za nekretnine. Dach+Holz International osnovan je davne 1957. godine, a održava se svake druge godine u Stuttgartu ili Kölnu.

Raznolikost područja izlaganja su: kosi krovovi, drvene konstrukcije, solarna tehnologija, dizalice, skele i ljestve, sidrišta i učvršćivači, krovni prozori, ventilacija, ravni krovovi, hidroizolacija i drenaža, izolacija, zidne obloge, strojevi za obradu metala, konzultacije i usluge, raznolikost trgovine, strojevi za obradu drva, fasade i vanjski zidovi, zeleni krovovi, alati i oprema, sigurnosni uređaji i zaštitna odjeća, i obrada metala.
Ovaj sajam u prosjeku okuplja oko 600 izlagača iz zemlje i svijeta te oko 50.000 stručnih posjetitelja.
Naši obrtnici sajam su ocijenili vrlo korisnim i istaknuli da su informirani, da su naučili i vidjeli nove stvari te da su ostvarili poslovne kontakte jer sajam je vezan za sve aspekte ovojnice zgrade i jednako je interesantan krovopokrivačima, tesarima, krovo instalaterima, arhitektima i projektantima.

Osim posjeta sajmu bilo je vremena i za obilazak Stuttgarta, Ulma i na povratku prema Zagreba Munchena, ali i za nezaboravno druženje i razmjenu iskustava.

No Comments

Post A Comment