Posjetili smo sajam IFFA u Frankfurtu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1274
post-template-default,single,single-post,postid-1274,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Posjetili smo sajam IFFA u Frankfurtu

Članovi sekcije mesara, Alan Prežec, pročelnik i Sanel Kanurić, tajnik, te Marko Duvnjak član poslovnog odbora zajedno sa kolegama iz Hrvatske posjetili su sajam IFFA koji se ove godine održao u Frankfurtu od 04.-09.05.2019.
Riječ je o specijaliziranom međunarodnom sajmu proizvodnih procesa,pakiranja i prodaje u mesnoj industriji. Ova internacionalna platforma održava se svake treće pa je sljedeći termin sajma 14.-19.05.2022 godine.
Izlagači iz 49 zemlje ove godine imali su priliku vidjeti novitete oko 1039 izlagača, među kojima su vodeće svjetske kompanije koje razvijaju svoje inovacije imajući u vidu datume održavanja sajma IFFA i na toj manifestaciji ih predstavljaju svjetskoj javnosti .
IFFA je obavezan sajam za ljude iz mesne industrije i obrtništva
„Detaljnije informacije o ovom specijaliziranom sajmu mogu se vidjeti na www.iffa.de te ovim putem pozivam sve kolege da se jave u Udruženje kako bi za tri godine mogli zajednički posjetiti sajam“ rekao je pročelnik Prežec.

No Comments

Post A Comment