POSLOVNO ZAJEDNIŠTVO FOTOGRAFA OBRTNIKA U ZAGREBU - Udruženje obrtnika grada Zagreba
578
post-template-default,single,single-post,postid-578,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POSLOVNO ZAJEDNIŠTVO FOTOGRAFA OBRTNIKA U ZAGREBU

Udruženi fotografi obrtnici pod pokroviteljstvom UOGZ i vodeni Povjerenstvom za vjenčanja i sprovode, nastavljaju 29.godinu obavljanje fotografskih uslugama mladencima, fotografiranjem i video snimanjem vjenčanja u Matičnim uredima grada Zagreba.

Zahvaljujući primjerenoj suradnji s Gradskim uredom za opću upravu i svestranoj podršci Matičarki i Matičara, fotografi obrtnici u Matičnim uredima nastavljaju tradiciju fotografiranja svečanog čina vjenčanja.

Ponuđenim umjerenim cijenama, prilagođenim po želji mladenaca i profesionalnim odabirom važnih trenutaka vjenčanja, garantirano fotografije postaju prvorazredne, kvalitetne i trajne uspomene na zadovoljstvo mladenaca.

Ovo se zajedništvo potvrđuje već 10 godina obavljanjem fotografskih usluga građanima svakodnevnim dežurstvom fotografa na Gradskim grobljima i Krematoriju u suradnji sa Podružnicom Gradska groblja. Takve fotografske usluge, građani mogu naručiti na Mirogoju prilikom dogovora o sprovodu ili ispraćaju na Krematoriju. Fotografije i video snimke isporučuju se isti dan uz dostavu.

U 2019.godini raspored za snimanje vjenčanja u Matičnim uredima obavljati će 11 obrtnika, a 7 obrtnika na Gradskim grobljima u Zagrebu:

RASPORED FOTOGRAFA U MATIČNIM UREDIMA U 2019.GODINI:

MATIČNI URED CENTAR I TREŠNJEVKA:

FOTO STUDIO DUGA,
FOTO STUDIO FRANIĆ,
FOTO CENTAR TREŠNJEVKA

MATIČNI URED ČRNOMEREC I MAKSIMIR:
FOTO STUDIO NANA,
FOTO STUDIO C,
FOTO STUDIO E

MATIČNI URED SUSEDGRAD:
FOTO STUDIO FOKUS,
FOTO ATELIER ŠTIMAC

MATIČNI URED NOVI ZAGREB:
FOTO RENDULIĆ,
FOTO SUPER A

MATIČNI URED PEŠĆENICA:
FOTO STUDIO FRANIĆ,
FOTO STUDIO DUGA,
FOTO SUPER A,
FOTO CENTAR TREŠNJEVKA

MATIČNI URED DUBRAVA: FOTO STUDIO ĐURĐICA

MATIČNI URED MEDVEŠĆAK:
FOTO RENDULIĆ,
FOTO SUPER A,
FOTO NANA,
FOTO CENTAR TREŠNJEVKA

Pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika grada Zagreba, fotografi obrtnici nastavljaju obavljanje usluga i u ovoj 29.godini uz otvorenu mogućnosti i za uključivanje fotografa obrtnika članova UOGZ-a ukoliko je foto radionica na području grada Zagreba.

Pripremio: Aleksandar Pracević

No Comments

Post A Comment