Obrtnici na sajmu ISH u Frankfurtu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
664
post-template-default,single,single-post,postid-664,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Obrtnici na sajmu ISH u Frankfurtu

U vlastitoj organizaciji sekcija iz sastava Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti članovi sekcija plinoinstalatera i plinoservisera,dimnjačara, inst.grijanja i klimatizacije, limara i vodoinstalatera i njihovi poslovni partneri od 14.-16. ožujka i ove godine su posjetili vodeći svjetski sajam iz područja kupaoničke opreme, graditeljstva, energetike, klimatizacije i obnovljivih izvora energije ISH koji se održava u Frankfurtu.

ISH je vodeći svjetski sajam koji se bavi odgovornim upravljanjem vodom i energijom u zgradama Postavlja trendove u modernom dizajnu kupaonice, tehnologiji održivog grijanja i klimatizacije te inteligentnim kućnim sustavima. Zadovoljava rastuće zahtjeve za udobnošću, praktičnošću, individualizacijom, dobrobiti i estetikom. Preko 2.500 izlagača, uključujući sve tržišne lidere iz zemlje i inozemstva, lansiraju svoje najnovije proizvode, tehnologije i rješenja na svjetsko tržište na ISH-u.

I ovaj put ulaznice za sajam obrtnicima su osigurale tvrtke: Jeremias jednan od najstarijih i vodećih europskih proizvođača i ponuđača kompletnih rješenja sistema dimnjaka od nehrđajućeg čelika za novogradnje i sanacije starih dimnjaka i Bosch vodeći svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Stoga im i ovom prigodom u ime obrtnika želimo zahvaliti.

I na kraju valja naglasiti da su obrtnici ovom uistinu impresivnom sajmu dali odličnu ocjenu.
Uz brojne poslovne kontakte bila je ovo još jedna prigoda za prijateljsko druženje i razmjenu iskustava.

No Comments

Post A Comment