Radni sastanak predstavnika GPZ i Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1372
post-template-default,single,single-post,postid-1372,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Radni sastanak predstavnika GPZ i Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Na zajedničkom sastanku održanom 14. studenog 2018. godine, u Udruženju, predstavnici GPZ predstavili su novi načine postupanja kod obustave isporuke plina kod utvrđenih nepravilnosti kao što je postupanje djelatnika GPZ na terenu, prateća dokumentacija te postupanje plinoinstalatera i plinoservisera prilikom otklanjanja utvrđenih nepravilnosti. Sastanku su nazočili: gđa Tihana Colić, direktorica, Mario Jelić, direktor službe tehničke podrške i Dubravko Duvančić, voditelj službe tehničke podrške, a ispred Sekcije pročelnik Tihomir Mihalić , Goran Babić, tajnik i Sendi Numan član PO.

Vodstvo sekcije je iznijelo mišljenje da su navedena pravila prilično rigorozna za potrošače i izvođače. Diskusijom je utvrđeno da svaka alternativa ima svoje prednosti i mane pa se stavovi mogu smatrati usuglašenima, posebno oni koji se odnose na tehnički dio i na sigurnost korištenja plina.
Predstavnici GPZ su ponovno zamoljeni za poboljšanje u komunikaciji i prezentaciji promjena koje su važne za poslovanje obrta koji se bave plinskom tehnikom i koje su važne za upoznatost potrošača s pravima i obvezama vezanim za korištenje plina.

Sastanak je protekao u duhu izraženog međusobnog uvažavanja s naglaskom na zajednički cilj- osiguranje i podizanje kvalitete usluge te osiguranje i podizanje sigurnosti korisnika-potrošača.

No Comments

Post A Comment