Članovi sekcije automehaničara posjetili sajam Automechanika u Frankfurtu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
508
post-template-default,single,single-post,postid-508,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Članovi sekcije automehaničara posjetili sajam Automechanika u Frankfurtu

I ove godine članovi Sekcije automehaničara uz potporu Udruženja, posjetili su međunarodni sajam za automobilsku industriju Automechanika u Frankfurtu, od 14.-16. rujna 2018.
Danas je automechanika sve više platforma za proizvođače originalne opreme u automobilskoj industriji koji privlače pažnju putem inovacija i novih funkcija, sustava i tehnologija.
Sajam je ponudio jedinstveni asortiman proizvoda na radionici i servisnoj stanici, auto dijelovima, ugađanju, IT-u, pranju automobila i još mnogo toga.
Kolika je važnost sajma govori činjenica da je izlagalo 4843 izlagača iz 76 zemalja i 133.000 posjetitelja iz 170 zemalja.

No Comments

Post A Comment